Home

مقاله ها

ویزای کاری دانمارک

برای کار در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و پرستاری در کشور دانمارک همانند بسیاری از کشورها نیازمند انجام معادلسازی مدارک تحصیلی و دریافت تاییدیه های مربوط می باشد که به اصطلاح به آن Authorization گفته می شود. برای این منظور افرادی که دارای مدرک تحصیلی پزشکی، دندانپزشکی و یا پرستاری بوده و همچنین دارای سابقه کاری باشند، می توانند برای این نوع اقامت درخواست دهند. این اقامت به آنها اجازه می دهد زبان دانمارکی را یاد بگیرند و در آزمون های تخصصی پزشکی شرکت کنند. به عبارت دیگراین ویزای کارموسوم به مجوز اقامت پزشکان دانمارک نوعی اقامت است که به این افراد اعطا می شود که در این کشور اقامت داشته باشند و بتوانند دوره های معادل سازی را بگذرانند و زبان کشور دانمارک (دنیش) را آموخته و مشغول به کار در این کشور به عنوان پزشک شوند.

مراحل انجام کار

  1. ایجاد پرونده
  2. پرداخت هزینه دولتی 1900 کرون دانمارکی ( این مبلغ در ژانویه هر سال تغییر می کند)
  3. جمع آوری مدارک
  4. ارسال پرونده
  5. بایومتریک
  6. دریافت نتیجه

 ایجاد پرونده

می تواند به صورت آنلاین یا کاغذی باشد

جمع آوری مدارک

  • رسید مربوط به پرداخت هزینه دولتی
  • کپی تمام صفحات پاسپورت شامل صفحه کاور روی پاسپورت.
  • مدارک مربوط به قبولی مدرک تحصیلی فرد از طرف اداره ایمنی بیمار دانمارک.
  • مدارک مربوط به توانایی مالی فرد در دوره حضور در دانمارک

بایومتریک

پزشکان و دندانپزشکان برای دریافت اقامت باید ویژگی های بایومتریک خود را به ثبت برساند. این کار به معنی است تصویر صورت فرد و همچنین اثر انگشتش باید ثبت شده باشد. این اطلاعات در یک میکروچیپ که داخل کارت اقامت جا داده شده است ذخیره می شود. اگر فرد نخواهد که اطلاعات بایومتریک او ثبت شود، درخواست او ریجکت خواهد شد. یعنی درخواست فرد اصلا بررسی نخواهد شد.

کسی که درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال می کند باید ظرف مدت ۱۴ روز فرایند بایومتریک خود را به انجام برساند. 

نامه تمکن مالی

مساله دیگر این است که فرد باید اثبات کند که توانایی مالی لازم برای زندگی خود و افراد خانواده اش در کشور دانمارک را دارد. اسناد این مساله نیز باید ضمیمه درخواست اقامت شود. به ازای هر ماه زندگی در دانمارک در سال اول هزینه های زیر را باید در نظر گرفت:

  •  فرد کمتر از ۲۵ سال و مجرد: ۵۵۲۳ کرون دانمارک
  • فرد ۲۵ ساله و بیشتر و مجرد: ۶۶۶۰ کرون دانمارک
  • فرد متأهلی که هم خودش و هم همسرش بیش از ۲۵ سال دارند: ۱۳۳۲۰ کرون دانمارک
  • فرد متاهل به همراه همسر به ازای هر یک از دو فرزند اول مبلغ 1381کرون دانمارک اضافه می گردد.
  • فرد متاهل بدون همراهی همسر به ازای هر یک از دو فرزند اول مبلغ 1666کرون دانمارک اضافه می گردد.

مبالغ فوق به صورت ماهیانه بوده و باید برای یک سال (12 ماه) ارائه گردد.

همراهان فرد

در بازه زمانی این نوع ویزا، همراهان فرد نیز اجازه اقامت در دانمارک را دارند. این اجازه اقامت برای همسر و فرزند زیر ۱۸ سال که با پدر و مادر خود زندگی می کند نیز صادر می شود.

 

گزینه های ارتباط با ما

www.persian-canada.com   

persiancanadaassess 

persiancanada@    

 persian_2017

 021-88584961-88590946

 09902513453

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور