پرشین کانادا 

 

ارزیابی و مشاوره تلفنی رایگان

پرشین کانادا ، ارائه دهنده گرین کارت

 

کار و اقامت در کانادا

ویزای دائم و موقت کانادا

 

ویزای توریستی و تحصیلی

حداقل هزینه و زمان، حداکثر کیفیت

 

 دریافت مشاوره و امتیازبندی رایگان

ارزیابی رایگان

دانمارک

کانادا

پرشین کانادا

نیروی متخصص کانادا 2016

ورود سریع به کانادا 

Express Entry

 

دانمارک

برنامه دریافت گرین کارت دانمارک در حال حاضر بسته شده است

 

شرایط ویژه کبک با محدودیت 2800 پرونده

ویزای توریستی کانادا

یکی از روش های ورود سریع به کانادا ویزای توریستی است که اعتبار آن فقط 6 ماه است و در صورتیکه فرد بخواهد آنرا تبدیل نماید 30 روز قبل از انقضای آن باید اقدام نمود. برای در خواست ویزا 2 روش وجود دارد که روش اول درخواست کاغذی و روش دوم درخواست آنلاین می باشد. در حال حاضر به دلیل الزام نیاز به انگشت نگاری حضور فرد در سفارت الزامی می باشد. در حالت عادی بعد از ثبت مدارک و دریافت کد رهگیری تا دریافت نتیجه تقریبا 3 ماه زمان نیاز است. برای افزایش احتمال دریافت ویزا باید کلیه مدارک مورد نیاز در پرونده فرد قرار گیرد چراکه نقص مدارک یکی از دلایل واضح برای رد شدن پرونده می باشد.

ادامه مطلب

برای دریافت اقامت کانادا زمان را از دست ندهید

در هفته آخر ژانویه اولین انتخاب برنامه  Express Entry صورت خواهد گرفت، لذا افرادی که در حال حاضر دارای مدرک آیلتس جنرال معتبر بوده و همچنین مدارک تحصیلیشان با مدارک کانادایی معادل سازی شده است، شانس بالایی برای پذیرش خواهند داشت و هم اکنون می توانند اقدام نمایند. 

برای اطلاع از نحوه اقدام به اینجا مراجعه نمایید.

 

 

جديدترين مطالب

01
آذر1394

پروموشن کبک در آذر ماه

پروموشن 10% برنامه نیروی متخصص کبک کلیه متقاضیانی که داراری حداقل امتیاز 49 برای مجردین و...

27
دی1393

برنامه جدید مهاجرت به کانادا به شیوه Express Entry

 در اولین روزهای ژانویه 2015، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا برنامه ای موسوم به ورود...

12
خرداد1393

درباره کانادا

اندکی درباره کانادا بدانیم کانادا دومین کشور پهناور دنیا با مساحتی تقریبا برابر با 998467 متر...

12
خرداد1393

ویزای تحصیلی

دانشگاه های کانادا در رتبه 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند و از کیفیت آموزشی...

12
خرداد1393

ویزای توریستی

  یکی از روش های ورود سریع به کانادا ویزای توریستی است که اعتبار آن فقط...

12
خرداد1393

مروری بر ایالت های کانادا

در این مقاله می خواهیم به بررسی اجمالی ویژگی ها و شرایط آب و هوایی...

12
خرداد1393

برنامه های استانی کانادا (PNP)

از دیگر روش های دریافت اقامت دائم کانادا برنامه های استانی است که اخیرا مورد...

12
خرداد1393

سرمایه گذاری کانادا

یکی از روش های دریافت اقامت کانادا، برنامه سرمایه گذاری می باشد که به طور...

12
خرداد1393

کارآفرینی

یکی از روش های دریافت اقامت کانادا، برنامه کارآفرینی کبک می باشد که دارای محدودیت...

12
خرداد1393

نیروی متخصص فدرال

Federal Skilled Worker (FSW) یکی از روش های دریافت اقامت دائم کانادا نیروی متخصص فدرال...

12
خرداد1393

امتیاز رشته های کبک

متقاضی اصلی 16 امتیاز – همسر 4 امتیاز مدرک کارشناسی ارشد یا کارشناسی Genetics (Master’s degree) ژنتیک (...

11
خرداد1393

نیروی متخصص کبک

  فرصت ویژه و محدود دریافت اقامت کانادا طبق جدیدترین خبر که در تاریخ 29 اکتبر اعلام...

«
»
خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمیتوان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 43

گرین کارت دانمارک

گرین کارت دانمارک یکی از روش های دریافت ویزای 2 ساله کار و اقامت در دانمارک می باشد که بواسطه آن فرد متقای و خانواده او می توانند در پس از دریافت آن بدون محدودیت وارد هر یک از کشورهای حوزه شینگن شوند و در آنجا اقامت نموده و بدون نیاز به دریافت اجازه کار، مشغول به کار گردند. نکته قابل توجه اینکه با دریافت این ویزا امکان ایجاد بیزینس و کارآفرینی وجود نخواهد داشت.

 

این کارت سبز اجازه اقامت 2 ساله بوده و قابل تمدید می باشد و پس از 3 سال اقامت در کشور دانمارك قابل تبدیل به اقامت دائم میشود. شرایط دریافت این اقامت به شرح ذیل است :

 

  • داشتن حداقل مدرك لیسانس
  •  داشتن مدرك زبان
  •  دریافت حداقل امتیاز 100 از سیستم امتیازبندي

 

 از مزایاي این روش می توان زمان کوتاه رسیدگی به پرونده ها را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز کشور دانمارك را دریافت میکنند براي سفر به کشورهاي اتحادیه اروپا نیازي به ویزا نخواهند داشت. لازم به ذکر بوده که متقاضی پس از اخذ اقامت کشور دانمارك (اقامت 2 ساله) باید نشان دهد که در سال اول، 50 هزار کرون دانمارك حقوق دریافت کرده است؛ در غیر این صورت اقامت فرد باطل میشود.

 

سیستم امتیازبندی:

 

1-     تحصیلات (حداکثر امتیاز 130)

 

امتیازات زیر برای تحصیلات معادل با سطح دانمارکی تعلق می گیرد. توجه داشته باشید که سطح مقطع تحصیلی ممکن است از کشوری به کشور دیگر تفاوت داشته باشد. به طور مثال ممکن است لیسانس شما معادل فوق دیپلم و یا لیسانس دانمارکی ارزیابی گردد. داشتن حداقل مدرک معادل لیسانس دانمارکی برای دریافت امتیاز این مقطع اجباری می باشد.

 

لیسانس: 30 امتیاز

 

فوق لیسانس 1 ساله: 50 امتیاز

 

فوق لیسانس 2 ساله: 60 امتیاز

 

دکترا: 80 امتیاز

 

اگر تحصیلات متقاضی با مشاغل مورد نیاز دانمارك مطابقت داشته باشد، 30 امتیاز اضافی به متقاضی تعلق می گیرد.

 

اگر متقاضی در 400 دانشگاه برتر دنیا تحصیل کرده باشد، میتواند علاوه بر امتیازات فوق، امتیاز مازاد زیر را نیز کسب نماید.

 

در 400 دانشگاه برتر دنیا: 10 امتیاز

 

در 200 دانشگاه برتر دنیا: 15 امتیاز

 

در 100 دانشگاه برتر دنیا: 20 امتیاز

 

2-     سطح زبان (حداکثر امتیاز 40)

 

مدرک آیلتس 6-5 : 20 امتیاز

 

مدرک آیلتس حداقل 6.5 و یا بالاتر: 40 امتیاز

 

3-     انطباق پذیری (حداکثر امتیاز 15)

 

براي متقاضی که قبلا تجربه تحصیل، اقامت یا کار در منطقه اتحادیه اروپا (شامل دانمارک) و سوئیس را داشته است.

 

اتمام 1 سال تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر: 5 امتیاز

 

اتمام 3 سال تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر: 10 امتیاز

 

حداقل 1 سال کار و اقامت: 5 امتیاز

 

حداقل 2 سال کار متوالی و اقامت: 10 امتیاز

 

امتیاز اضافی، به کسانی که امتحان زبان دانمارکی را با سطح 2 گذرانده اند: 5 امتیاز

 

شرایط مالی:

 

هر متقاضی باید نشان دهد، میتواند براي 1 سال اول زندگی در دانمارك، خود و خانواده اش را حمایت مالی کند. لذا باید پرینت حساب بانکی حاوی حداقل مبلغ  DKK 131,616که معادل604,480,365.32 ریال می باشد. البته لازم به ذکر است که این مبلغ بر اساس تعداد اعضای خانواده تغییر می نماید.

 

هزینه های دولتی دانمارک

 

7210DKK  معادل با 968  Euro به عنوان هزینه های دولتی این برنامه می باشد.

در صورت تمایل به اقدام از این گزینه می توانید به بخش ارزیابی رایگان سایت مراجعه نمایید.

 

 

با ما در تماس باشيد

021-88573629

                09902513453 

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 18
پنج شنبه ها: از ساعت 10 تا 16

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

       با عضویت در کانال تلگرام می توانید از آخرین اخبار روز مهاجرتی مطلع شوید.

        https://t.me/persiancanada

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور