Homeکاناداویزای موقتویزای توریستی

ویزای توریستی

 

یکی از روش های ورود سریع به کانادا ویزای توریستی است که اعتبار آن فقط 6 ماه است و در صورتیکه فرد بخواهد آنرا تبدیل نماید 30 روز قبل از انقضای آن باید اقدام نمود. برای در خواست ویزا 2 روش وجود دارد که روش اول درخواست کاغذی و روش دوم درخواست آنلاین می باشد. در حال حاضر به دلیل الزام نیاز به انگشت نگاری حضور فرد در سفارت الزامی می باشد. در حالت عادی بعد از ثبت مدارک و دریافت کد رهگیری تا دریافت نتیجه تقریبا 3 ماه زمان نیاز است. برای افزایش احتمال دریافت ویزا باید کلیه مدارک مورد نیاز در پرونده فرد قرار گیرد چراکه نقص مدارک یکی از دلایل واضح برای رد شدن پرونده می باشد.
برای دریافت مشاوره و یا کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به بخش ارزیابی رایگان سایت مراجعه نمایید و حتما عنوان ویزای مورد درخواست خود را ذکر نمایید.

 

 

 

 

با ما در تماس باشيد

021-88573629

                09902513453 

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 18
پنج شنبه ها: از ساعت 10 تا 16

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

       با عضویت در کانال تلگرام می توانید از آخرین اخبار روز مهاجرتی مطلع شوید.

        https://t.me/persiancanada

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور