Homeکاناداویزای دائمنیروی متخصصبرنامه نیروی متخصص انتاریو

برنامه نیروی متخصص انتاریو

 

انتاریو یکی از استان‌های کانادا است که به قطب اقتصادی کانادا معروف است و از لحاظ جمعیت و فعالیت اقتصادی بزرگ‌ترین و قوی‌ترین استان کانادا می‌باشد. مرکز آن تورنتو است و اتاوا (پایتخت کانادا) نیز در آن قرار دارد.

از لحاظ جغرافیایی استان انتاریو در شرق کانادا و در بین استان‌های کبک و منیتوبا قرار دارد. از جنوب با ایالت‌های مینه سوتا، میشیگان، پنسیلوانیا و نیویورک هم‌مرز است. انتاریو از شمال به خلیج‌ های هادسون و جیمز منتهی می‌شود. مشهورترین شهرهای انتاریو عبارت‌اند از تورنتو، اتاوا، همیلتون، واترلو، لندن و کینگستون.

اداره مهاجرت استان انتاریو دو برنامه جدید برای سال 2019 در بخش نیروی متخصص فدرال اعلام کرد که در ادامه این مقاله به تشریح کلیه برنامه های نیروی متخصص این استان در سال 2019 خواهیم پرداخت.

به طور کلی برنامه های این استان در سه دسته کلی قرار می گیرد:
1-  پیشنهاد کاری (Employer job offer)

2- سرمایه انسانی (Human capital)

3- تجاری (Business)

هر یک از برنامه های فوق نیز به زیرشاخه هایی تقسیم می شوند:

1-     پیشنهاد کاری (Employer job offer):

  • نیروی کار خارجی
  • دانشجویان خارجی
  • مشاغل الویت دار

در هر سه زیر شاخه فوق داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای انتاریویی اجباری می باشد. لذا این زیر شاخه ها برای متقاضیان ایرانی تقریبا غیرعملی خواهد بود.

2-     سرمایه انسانی (Human capital):

این دسته به دو زیر شاخه تقسیم می گردد:

  • فارغ التحصیلان بین المللی (International Graduate)
  • انتاریو اکسپرس انتری (Ontario's Express Entry)

فارغ التحصیلان بین المللی  (International Graduate)

    این مجموعه به دو دسته کارشناسی ارشد و دکتری تقسیم می گردد. 

 فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد

برنامه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد استان انتاریو کانادا، به دانشجویان خارجی که مدرک معتبری از یکی از مراکز آموزشی مورد تایید این استان دریافت کرده اند این فرصت را می دهد که برای دعوت نامه استانی اقدام کرده و اقامت دائم خود را از این طریق دریافت کنند. این افراد باید فوق لیسانس خود را از یکی از مراکز آموزشی معتبر استان انتاریو کسب کرده باشند.
شرایط لازم 
برای داشتن شرایط در این برنامه، متقاضی نیاز به موارد زیر دارد:
الف- مدرک فوق لیسانس خود را از یکی از دانشگاه های استان انتاریو کانادا کسب کرده باشد. دوره فوق لیسانس حداقل یکسال و به صورت فول تایم باید باشد.
ب- پرونده خود را طی دوسال بعد از فارغ التحصیلی ارسال کرده باشد.
ج- حضور با ویزای معتبر مانند: ویزای کار، ویزای دانشجویی و ... در انتاریو حضور داشته باشد. توجه داشته باشید بعد از اتمام تحصیلات فوق میتوانید تا بررسی ویزای خود در کانادا حضور داشته باشید.
د- ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل امتیاز CLB 7  در هر مهارت. برای این منظور فرد متقاضی می تواند برای زبان انگلیسی در یکی از امتحانات آیلتس جنرال (IELTS) و یا سلپیپ (CELPIP) شرکت نماید. در صورتیکه متقاضی تمایل به ارائه مدرک زبان فرانسه داشته باشد، می تواند مدرک ت س اف (TCF) و یا تف (TEF) ارسال نماید.

هـ- دارایی و تمکن مالی مناسب به نسبت تعداد اعضا خانواده خود داشته باشد.

و- مدارک مثبت مبنی بر زندگی در انتاریو نشان دهد.
ر- برنامه بعدی برای ادامه تحصیل در انتاریو نداشته باشد.

 فارغ التحصیلان دکتری

برنامه فارغ التحصیلان دکتری استان انتاریو کانادا، به دانشجویان خارجی که مدرک معتبری از یکی از مراکز آموزشی مورد تایید این استان دریافت کرده اند این فرصت را می دهد که برای دعوت نامه استانی اقدام کرده و اقامت دائم خود را از این طریق دریافت کنند. این افراد باید حداقل دو سال از دوره دکتری خود را از یکی از مراکز آموزشی معتبر استان انتاریو به اتمام رسانده باشند.
شرایط لازم
برای داشتن شرایط در این برنامه، متقاضی نیاز به موارد زیر دارد:
الف- گذارندن حداقل دو سال از دوره دکتری خود. در یکی از مراکز آموزشی معتبر استان انتاریو و در این بازه زمانی از بورس تحصیلی استفاده نکرده باشد که از ملزومات آن بازگشت به کشور بعد از اتمام تحصیلات می باشد.
ب- حداقل یک سال از 2 سال ماقبل ارسال پرونده به صورت قانونی در این ایالت حضور داشته باشد.
پ- دارایی و تمکن مالی مناسب به نسبت تعداد اعضا خانواده خود داشته باشد.(بخش بودجه کانادا را در منوهای بالا مطالعه فرمایید)
د- مدارک مثبت مبنی بر زندگی در انتاریو نشان دهد.
ذ- برنامه بعدی برای ادامه تحصیل در انتاریو نداشته باشد.

  • انتاریو اکسپرس انتری (Ontario's Express Entry)

این برنامه خود به سه زیرشاخه نیروی متخصص فرانسوی زبان،  نیروی متخصص با الویت و نیروی کار فنی تقسیم می گردد که به تفصیل به آنها خواهیم پرداخت ولی شرایط پیش نیاز در تمامی آنها به صورت زیر است.

شرایط لازم:

  • دریافت حداقل 67 امتیاز در برنامه نیروی متخصص فدرال
  • داشتن پروفایل در برنامه اکسپرس انتری فدرال و دریافت حداقل 400 امتیاز
  • دارای حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت یا معادل پاره وقت در بازه زمانی 5 سال ماقبل در یکی از گروه های شغلی 0,A,B
  • دارای حداقل مدرک تحصیلی لیسانس معادلسازی شده
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه 

   نیروی متخصص فرانسوی زبان (French Speaking Skilled Worker) 

هنگامیکه فرد برای برنامه اکسپرس انتری فدرال اقدام می کند و تمایل خود را برای زندگی در این استان اعلام می نماید، در صورت داشتن شرایط مورد نیاز این برنامه، پروفایل وی می تواند مورد بررسی سیستم مهاجرت انتاریو قرار گرفته و نامه علاقمندی (Notification of Interest) دریافت نمیاد. پس از آن فرد 45 روز زمان دارد تا برای این برنامه درخواست ارسال نموده و مبلغ 1500 دلار کانادا به منظور بررسی پرونده با عنوان هزینه اپلیکیشن انتاریو پرداخت نماید.

 شرایط لازم

   1-داشتن حداقل یک سال سابقه کاردر بازه زمانی 5 سال ماقبل از دریافت نامه علاقمندی به صورت تمام وقت یا معادل آن به صورت نیمه وقت در یکی از گروه های شغلی 0,A,B .

2- داشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا گرفته شده از کانادا. در صورتیکه متقاضی مدرک تحصیلی خود را از خارج کانادا دریافت کرده باشد، باید معادلسازی مدارک تحصیلی خود را در سیستم کانادا انجام داده باشد.

3- داشتن مدرک زبان فرانسه با حداقل CLB 7 و مدرک زبان انگلیسی با حداقل  CLB 6  

4-دارای تمکن مالی با حداقل بودجه اولیه برای ورود به کانادا

5-تمایل به زندگی در استان انتاریو

6-داشتن وضعیت قانونی در کانادا در صوررتیکه از کانادا اقدام می کند

7-در صورتیکه برای نیروی متخصص فدرال اقدام کرده باشد، دریافت حداقل 67 امتیاز در سیستم نیروی متخصص فدرال 

 

نیروی متخصص با الویت(Human Capital Priorities Stream)

در این برنامه نیز داشتن پروفایل در برنامه اکسپرس انتری ضروری می باشد.

شرایط لازم

1-داشتن حداقل یک سال سابقه کاردر بازه زمانی 5 سال ماقبل از دریافت نامه علاقمندی به صورت تمام وقت یا معادل آن به صورت نیمه وقت در یکی از گروه های شغلی 0,A,B .

2- داشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس و یا دکترا گرفته شده از کانادا. در صورتیکه متقاضی مدرک تحصیلی خود را از خارج کانادا دریافت کرده باشد، باید معادلسازی مدارک تحصیلی خود را در سیستم کانادا انجام داده باشد.

3- داشتن مدرک زبان فرانسه یا انگلیسی با حداقل CLB 7  

 4-دارای تمکن مالی با حداقلبودجه اولیه برای ورود به کانادا

5-تمایل به زندگی در استان انتاریو

6-داشتن وضعیت قانونی در کانادا در صوررتیکه از کانادا اقدام می کند

7-در صورتیکه برای نیروی متخصص فدرال اقدام کرده باشد، دریافت حداقل 67 امتیاز در سیستم نیروی متخصص فدرال

 

نیروی کار فنی (Skilled Trades Stream)

این گزینه برای افرادی است که سابقه کاری در استان انتاریو در مشاغل تعریف شده این استان داشته باشند و همچنین دارای پروفایل در برنامه نیروی متخصص فدرال باشند.

شرایط لازم

1-داشتن حداقل یک سال سابقه کار در انتاریو در بازه زمانی 2 سال ماقبل از دریافت نامه علاقمندی به صورت تمام وقت یا معادل آن به صورت نیمه وقت در مشاغل تعریف شده

2- داشتن مدرک یا لایسنس برای مشاغل نظام مند انتاریو

3-حضور در انتاریو و داشتن ویزای کاری معتبر در زمان اقدام

4- داشتن مدرک زبان فرانسه یا انگلیسی با حداقل CLB 5  

 5-دارای تمکن مالی با حداقل بودجه اولیه برای ورود به کانادا

6-تمایل به زندگی در استان انتاریو

7-داشتن وضعیت قانونی در کانادا در صوررتیکه از کانادا اقدام می کند.

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور