اخبار مربوط به دانمارک

13
خرداد1398

ویزای کاری دانمارک

برای کار در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و پرستاری در کشور دانمارک همانند بسیاری...

11
مرداد1395

بسته شدن برنامه گرین کارت دانمارک

در پی تماس های مکرر دوستان به استحضار می رساند که پرونده های گرین کارت...

12
خرداد1393

لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک 2016

همانطور که انتظار می رفت، لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک در اوایل سال 2016 اعلام...

12
خرداد1393

ویزای دانمارک

  گرین کارت دانمارک یکی از روش های دریافت ویزای 2 ساله کار و اقامت در...

«
»
Homeدانمارکدانمارکویزای کاری دانمارک
خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمیتوان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 43

ویزای کاری دانمارک

برای کار در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و پرستاری در کشور دانمارک همانند بسیاری از کشورها نیازمند انجام معادلسازی مدارک تحصیلی و دریافت تاییدیه های مربوط می باشد که به اصطلاح به آن Authorization گفته می شود. برای این منظور افرادی که دارای مدرک تحصیلی پزشکی، دندانپزشکی و یا پرستاری بوده و همچنین دارای سابقه کاری باشند، می توانند برای این نوع اقامت درخواست دهند. این اقامت به آنها اجازه می دهد زبان دانمارکی را یاد بگیرند و در آزمون های تخصصی پزشکی شرکت کنند. به عبارت دیگراین ویزای کارموسوم به مجوز اقامت پزشکان دانمارک نوعی اقامت است که به این افراد اعطا می شود که در این کشور اقامت داشته باشند و بتوانند دوره های معادل سازی را بگذرانند و زبان کشور دانمارک (دنیش) را آموخته و مشغول به کار در این کشور به عنوان پزشک شوند.

مراحل انجام کار

  1. ایجاد پرونده
  2. پرداخت هزینه دولتی 1645 کرون دانمارکی ( این مبلغ در ژانویه هر سال تغییر می کند)
  3. جمع آوری مدارک
  4. ارسال پرونده
  5. بایومتریک
  6. دریافت نتیجه

 ایجاد پرونده

می تواند به صورت آنلاین یا کاغذی باشد

جمع آوری مدارک

  • رسید مربوط به پرداخت هزینه دولتی
  • کپی تمام صفحات پاسپورت شامل صفحه کاور روی پاسپورت.
  • مدارک مربوط به قبولی مدرک تحصیلی فرد از طرف اداره ایمنی بیمار دانمارک.
  • مدارک مربوط به توانایی مالی فرد در دوره حضور در دانمارک

بایومتریک

پزشکان و دندانپزشکان برای دریافت اقامت باید ویژگی های بایومتریک خود را به ثبت برساند. این کار به معنی است تصویر صورت فرد و همچنین اثر انگشتش باید ثبت شده باشد. این اطلاعات در یک میکروچیپ که داخل کارت اقامت جا داده شده است ذخیره می شود. اگر فرد نخواهد که اطلاعات بایومتریک او ثبت شود، درخواست او ریجکت خواهد شد. یعنی درخواست فرد اصلا بررسی نخواهد شد.

کسی که درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال می کند باید ظرف مدت ۱۴ روز فرایند بایومتریک خود را به انجام برساند. 

نامه تمکن مالی

مساله دیگر این است که فرد باید اثبات کند که توانایی مالی لازم برای زندگی خود و افراد خانواده اش در کشور دانمارک را دارد. اسناد این مساله نیز باید ضمیمه درخواست اقامت شود. به ازای هر ماه زندگی در دانمارک در سال اول هزینه های زیر را باید در نظر گرفت:

 فرد کمتر از ۲۵ سال و مجرد: ۵۵۲۳ کرون دانمارک

  • فرد ۲۵ ساله و بیشتر و مجرد: ۶۶۶۰ کرون دانمارک
  • فرد متأهلی که هم خودش و هم همسرش بیش از ۲۵ سال دارند: ۱۳۳۲۰ کرون دانمارک
  • فرد متاهل همراه دو فرزند : 1381 کرون دانمارک

مبالغ فوق به صورت ماهیانه بوده و باید برای یک سال (12 ماه) ارائه گردد

همراهان فرد

در بازه زمانی این نوع ویزا، همراهان فرد نیز اجازه اقامت در دانمارک را دارند. این اجازه اقامت برای همسر و فرزند زیر ۱۸ سال که با پدر و مادر خود زندگی می کند نیز صادر می شود.

 

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور