اخبار مربوط به دانمارک

13
خرداد1398

ویزای کاری دانمارک

برای کار در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و پرستاری در کشور دانمارک همانند بسیاری...

11
مرداد1395

بسته شدن برنامه گرین کارت دانمارک

در پی تماس های مکرر دوستان به استحضار می رساند که پرونده های گرین کارت...

12
خرداد1393

لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک 2016

همانطور که انتظار می رفت، لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک در اوایل سال 2016 اعلام...

12
خرداد1393

ویزای دانمارک

  گرین کارت دانمارک یکی از روش های دریافت ویزای 2 ساله کار و اقامت در...

«
»
Homeدانمارکدانمارک
خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمیتوان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 43

ویزای کاری دانمارک

برای کار در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و پرستاری در کشور دانمارک همانند بسیاری از کشورها نیازمند انجام معادلسازی مدارک تحصیلی و دریافت تاییدیه های مربوط می باشد که به اصطلاح به آن Authorization گفته می شود. برای این منظور افرادی که دارای مدرک تحصیلی پزشکی، دندانپزشکی و یا پرستاری بوده و همچنین دارای سابقه کاری باشند، می توانند برای این نوع اقامت درخواست دهند. این اقامت به آنها اجازه می دهد زبان دانمارکی را یاد بگیرند و در آزمون های تخصصی پزشکی شرکت کنند. به عبارت دیگراین ویزای کارموسوم به مجوز اقامت پزشکان دانمارک نوعی اقامت است که به این افراد اعطا می شود که در این کشور اقامت داشته باشند و بتوانند دوره های معادل سازی را بگذرانند و زبان کشور دانمارک (دنیش) را آموخته و مشغول به کار در این کشور به عنوان پزشک شوند.

مراحل انجام کار

  1. ایجاد پرونده
  2. پرداخت هزینه دولتی 1900 کرون دانمارکی ( این مبلغ در ژانویه هر سال تغییر می کند)
  3. جمع آوری مدارک
  4. ارسال پرونده
  5. بایومتریک
  6. دریافت نتیجه

 ایجاد پرونده

می تواند به صورت آنلاین یا کاغذی باشد

جمع آوری مدارک

  • رسید مربوط به پرداخت هزینه دولتی
  • کپی تمام صفحات پاسپورت شامل صفحه کاور روی پاسپورت.
  • مدارک مربوط به قبولی مدرک تحصیلی فرد از طرف اداره ایمنی بیمار دانمارک.
  • مدارک مربوط به توانایی مالی فرد در دوره حضور در دانمارک

بایومتریک

پزشکان و دندانپزشکان برای دریافت اقامت باید ویژگی های بایومتریک خود را به ثبت برساند. این کار به معنی است تصویر صورت فرد و همچنین اثر انگشتش باید ثبت شده باشد. این اطلاعات در یک میکروچیپ که داخل کارت اقامت جا داده شده است ذخیره می شود. اگر فرد نخواهد که اطلاعات بایومتریک او ثبت شود، درخواست او ریجکت خواهد شد. یعنی درخواست فرد اصلا بررسی نخواهد شد.

کسی که درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال می کند باید ظرف مدت ۱۴ روز فرایند بایومتریک خود را به انجام برساند. 

نامه تمکن مالی

مساله دیگر این است که فرد باید اثبات کند که توانایی مالی لازم برای زندگی خود و افراد خانواده اش در کشور دانمارک را دارد. اسناد این مساله نیز باید ضمیمه درخواست اقامت شود. به ازای هر ماه زندگی در دانمارک در سال اول هزینه های زیر را باید در نظر گرفت:

  •  فرد کمتر از ۲۵ سال و مجرد: ۵۵۲۳ کرون دانمارک
  • فرد ۲۵ ساله و بیشتر و مجرد: ۶۶۶۰ کرون دانمارک
  • فرد متأهلی که هم خودش و هم همسرش بیش از ۲۵ سال دارند: ۱۳۳۲۰ کرون دانمارک
  • فرد متاهل به همراه همسر به ازای هر یک از دو فرزند اول مبلغ 1381کرون دانمارک اضافه می گردد.
  • فرد متاهل بدون همراهی همسر به ازای هر یک از دو فرزند اول مبلغ 1666کرون دانمارک اضافه می گردد.

مبالغ فوق به صورت ماهیانه بوده و باید برای یک سال (12 ماه) ارائه گردد.

همراهان فرد

در بازه زمانی این نوع ویزا، همراهان فرد نیز اجازه اقامت در دانمارک را دارند. این اجازه اقامت برای همسر و فرزند زیر ۱۸ سال که با پدر و مادر خود زندگی می کند نیز صادر می شود.

 

بسته شدن برنامه گرین کارت دانمارک

در پی تماس های مکرر دوستان به استحضار می رساند که پرونده های گرین کارت دانمارک از 10 ژوئن 2016 به بعد بررسی نمی گردد و برنامه بسته است.

متن اصلی خبر :

The Greencard scheme
The Greencard Scheme has been repealed with effect from 10 June 2016.

Applications for a residence permit under the Greencard Scheme submitted before 10 June 2016 will be processed.

If you are a greencard holder who has been granted a residence permit based on an application submitted before 10 June 2016, you can be granted an extension of your residence permit if you fulfil the requirements for an extension.

If you are an accompanying family member to a Greencard holder, you can continue to apply for a residence permit and extension of your residence permit. This applies whether you submit the application for a residence permit as an accompanying family member before or after 10 June 2016

لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک 2016

همانطور که انتظار می رفت، لیست مشاغل مورد نیاز دانمارک در اوایل سال 2016 اعلام شد. این لیست به شرح زیر می باشد:

گروه مهندسی

مهندس مکانیک

مدارك مورد نیاز: لیسانس

Mechanical engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

مهندس تولید

مدارك مورد نیاز: لیسانس

Production engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

مهندس ساختمان

 مدارك مورد نیاز: لیسانس

Building engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

مهندس محیط زیست

مدارك مورد نیاز: لیسانس

Environmental engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

مهندس انرژي

 مدارك مورد نیاز: لیسانس

Energy engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

مهندس برق

مدارك مورد نیاز: لیسانس

Electrical engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

مهندس فناوري اطلاعات

مدارك مورد نیاز: لیسانس

IT engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

گروه پزشکی، دندانپزشکی و دامپزشکی

مشاور پزشکی

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Medical consultant 
Requirement: Master's degree + Danish authorisation*

پزشک

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Medical doctor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

زشک بیمارستان

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Hospital doctor 
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

پزشک مشاور / پزشک سرپرست

 مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Consultant doctor/chief physician
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

دندانپزشک

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Dentist
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

گروه بهداشت و درمان و مراقب های شخصی

پرستار اتاق عمل

مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی

Surgical nurse 
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

پرستار بیهوشی

مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی

Anesthetic nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

پرستار

 مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی

Nurse 
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

بینایی سنج

مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی

Optician
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

گروه فناوری اطلاعات

معمار در زمینه فناوري اطلاعات

مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه فناوري اطلاعات

IT architect 
Requirement: At least three years’ IT education

برنامه نویس و توسعه دهنده سیستمها

مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه فناوري اطلاعات

Programmer and system developer
Requirement: At least three years’ IT education

مشاور فناوري اطلاعات

 مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه فناوري اطلاعات

IT consultant
Requirement: At least three years’ IT education

مشاغل آموزشی

معلم مقطع متوسطه

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Upper secondary school teacher, natural science and physical education
Requirement: Master's degree + Danish official recognition

 

معلم مقطع ابتدایی و متوسطه

مدارك مورد نیاز: لیسانس + مجوز دانمارکی

Primary and lower secondary school teacher
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish official recognition

 

مربی

 مدارك مورد نیاز: لیسانس

Pedagogue 
Requirement: Professional Bachelor's degree

 

مربی اجتماعی

مدارك مورد نیاز: لیسانس

Social pedagogue
Requirement: Professional Bachelor's degree

 

مددکار اجتماعی

مدارك مورد نیاز: لیسانس

Social worker
Requirement: Professional Bachelor's degree

 

سایر مشاغل دانشگاهی

 

داروساز

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Pharmacist
Requirement: Master's degree + Danish official recognition

 

داروشناس

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس

Pharmacologist
Requirement: Master's degree

 

ممیز حسابدار (مامور رسیدگی)

 مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس

Auditor 
Requirement: Master's degree

 

کنترل کننده امور مالی

مدارك مورد نیاز: حداقل 3 سال تحصیل در زمینه تجارت

Financial controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

 

وکیل

 مدارك مورد نیاز: لیسانس دانمارکی و فوق لیسانس + مجوز دانمارکی

Attorney
Requirement: Danish Bachelor's and Master's degree + Danish official recognition

 

مشاور حقوقی

مدارك مورد نیاز: فوق لیسانس

Legal counselor
Requirement: Master's degree

 

 

ویزای دانمارک

  گرین کارت دانمارک یکی از روش های دریافت ویزای 2 ساله کار و اقامت در دانمارک می باشد که بواسطه آن فرد متقای و خانواده او می توانند در پس از دریافت آن بدون محدودیت وارد هر یک از کشورهای حوزه شینگن شوند و در آنجا اقامت نموده و بدون نیاز به دریافت اجازه کار، مشغول به کار گردند. نکته قابل توجه اینکه با دریافت این ویزا امکان ایجاد بیزینس و کارآفرینی وجود نخواهد داشت.

این کارت سبز اجازه اقامت 2 ساله بوده و قابل تمدید می باشد و پس از 3 سال اقامت در کشور دانمارك قابل تبدیل به اقامت دائم میشود. شرایط دریافت این اقامت به شرح ذیل است :

  • داشتن حداقل مدرك لیسانس
  •  داشتن مدرك زبان
  •  دریافت حداقل امتیاز 100 از سیستم امتیازبندي

 از مزایاي این روش می توان زمان کوتاه رسیدگی به پرونده ها را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز کشور دانمارك را دریافت میکنند براي سفر به کشورهاي اتحادیه اروپا نیازي به ویزا نخواهند داشت. لازم به ذکر بوده که متقاضی پس از اخذ اقامت کشور دانمارك (اقامت 2 ساله) باید نشان دهد که در سال اول، 50 هزار کرون دانمارك حقوق دریافت کرده است؛ در غیر این صورت اقامت فرد باطل میشود.

سیستم امتیازبندی:

1-     تحصیلات (حداکثر امتیاز 130)

امتیازات زیر برای تحصیلات معادل با سطح دانمارکی تعلق می گیرد. توجه داشته باشید که سطح مقطع تحصیلی ممکن است از کشوری به کشور دیگر تفاوت داشته باشد. به طور مثال ممکن است لیسانس شما معادل فوق دیپلم و یا لیسانس دانمارکی ارزیابی گردد. داشتن حداقل مدرک معادل لیسانس دانمارکی برای دریافت امتیاز این مقطع اجباری می باشد.

لیسانس: 30 امتیاز

فوق لیسانس 1 ساله: 50 امتیاز

فوق لیسانس 2 ساله: 60 امتیاز 

دکترا: 80 امتیاز

اگر تحصیلات متقاضی با مشاغل مورد نیاز دانمارك مطابقت داشته باشد، 30 امتیاز اضافی به متقاضی تعلق می گیرد.

اگر متقاضی در 400 دانشگاه برتر دنیا تحصیل کرده باشد، میتواند علاوه بر امتیازات فوق، امتیاز مازاد زیر را نیز کسب نماید.

در 400 دانشگاه برتر دنیا: 10 امتیاز

در 200 دانشگاه برتر دنیا: 15 امتیاز

در 100 دانشگاه برتر دنیا: 20 امتیاز

2-     سطح زبان (حداکثر امتیاز 40)

مدرک آیلتس 6-5 : 20 امتیاز

مدرک آیلتس حداقل 6.5 و یا بالاتر: 40 امتیاز

 

3-     انطباق پذیری (حداکثر امتیاز 15)

براي متقاضی که قبلا تجربه تحصیل، اقامت یا کار در منطقه اتحادیه اروپا (شامل دانمارک) و سوئیس را داشته است.

اتمام 1 سال تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر: 5 امتیاز

اتمام 3 سال تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر: 10 امتیاز

حداقل 1 سال کار و اقامت: 5 امتیاز

حداقل 2 سال کار متوالی و اقامت: 10 امتیاز

امتیاز اضافی، به کسانی که امتحان زبان دانمارکی را با سطح 2 گذرانده اند: 5 امتیاز

شرایط مالی:

هر متقاضی باید نشان دهد، میتواند براي 1 سال اول زندگی در دانمارك، خود و خانواده اش را حمایت مالی کند. لذا باید پرینت حساب بانکی حاوی حداقل مبلغ  DKK 131,616که معادل604,480,365.32 ریال می باشد. البته لازم به ذکر است که این مبلغ بر اساس تعداد اعضای خانواده تغییر می نماید.

 هزینه های دولتی دانمارک

 7210DKK  معادل با 968  Euro به عنوان هزینه های دولتی این برنامه می باشد.

در صورت تمایل به اقدام از این گزینه می توانید به بخش ارزیابی رایگان سایت مراجعه نمایید.

زیر مجموعه ها

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور