Homeدانمارکاخذ ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

  گرین کارت دانمارک یکی از روش های دریافت ویزای 2 ساله کار و اقامت در دانمارک می باشد که بواسطه آن فرد متقای و خانواده او می توانند در پس از دریافت آن بدون محدودیت وارد هر یک از کشورهای حوزه شینگن شوند و در آنجا اقامت نموده و بدون نیاز به دریافت اجازه کار، مشغول به کار گردند. نکته قابل توجه اینکه با دریافت این ویزا امکان ایجاد بیزینس و کارآفرینی وجود نخواهد داشت.

این کارت سبز اجازه اقامت 2 ساله بوده و قابل تمدید می باشد و پس از 3 سال اقامت در کشور دانمارك قابل تبدیل به اقامت دائم میشود. شرایط دریافت این اقامت به شرح ذیل است :

  • داشتن حداقل مدرك لیسانس
  •  داشتن مدرك زبان
  •  دریافت حداقل امتیاز 100 از سیستم امتیازبندي

 از مزایاي این روش می توان زمان کوتاه رسیدگی به پرونده ها را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز کشور دانمارك را دریافت میکنند براي سفر به کشورهاي اتحادیه اروپا نیازي به ویزا نخواهند داشت. لازم به ذکر بوده که متقاضی پس از اخذ اقامت کشور دانمارك (اقامت 2 ساله) باید نشان دهد که در سال اول، 50 هزار کرون دانمارك حقوق دریافت کرده است؛ در غیر این صورت اقامت فرد باطل میشود.

سیستم امتیازبندی:

1-     تحصیلات (حداکثر امتیاز 130)

امتیازات زیر برای تحصیلات معادل با سطح دانمارکی تعلق می گیرد. توجه داشته باشید که سطح مقطع تحصیلی ممکن است از کشوری به کشور دیگر تفاوت داشته باشد. به طور مثال ممکن است لیسانس شما معادل فوق دیپلم و یا لیسانس دانمارکی ارزیابی گردد. داشتن حداقل مدرک معادل لیسانس دانمارکی برای دریافت امتیاز این مقطع اجباری می باشد.

لیسانس: 30 امتیاز

فوق لیسانس 1 ساله: 50 امتیاز

فوق لیسانس 2 ساله: 60 امتیاز 

دکترا: 80 امتیاز

اگر تحصیلات متقاضی با مشاغل مورد نیاز دانمارك مطابقت داشته باشد، 30 امتیاز اضافی به متقاضی تعلق می گیرد.

اگر متقاضی در 400 دانشگاه برتر دنیا تحصیل کرده باشد، میتواند علاوه بر امتیازات فوق، امتیاز مازاد زیر را نیز کسب نماید.

در 400 دانشگاه برتر دنیا: 10 امتیاز

در 200 دانشگاه برتر دنیا: 15 امتیاز

در 100 دانشگاه برتر دنیا: 20 امتیاز

2-     سطح زبان (حداکثر امتیاز 40)

مدرک آیلتس 6-5 : 20 امتیاز

مدرک آیلتس حداقل 6.5 و یا بالاتر: 40 امتیاز

 

3-     انطباق پذیری (حداکثر امتیاز 15)

براي متقاضی که قبلا تجربه تحصیل، اقامت یا کار در منطقه اتحادیه اروپا (شامل دانمارک) و سوئیس را داشته است.

اتمام 1 سال تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر: 5 امتیاز

اتمام 3 سال تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر: 10 امتیاز

حداقل 1 سال کار و اقامت: 5 امتیاز

حداقل 2 سال کار متوالی و اقامت: 10 امتیاز

امتیاز اضافی، به کسانی که امتحان زبان دانمارکی را با سطح 2 گذرانده اند: 5 امتیاز

شرایط مالی:

هر متقاضی باید نشان دهد، میتواند براي 1 سال اول زندگی در دانمارك، خود و خانواده اش را حمایت مالی کند. لذا باید پرینت حساب بانکی حاوی حداقل مبلغ  DKK 131,616که معادل604,480,365.32 ریال می باشد. البته لازم به ذکر است که این مبلغ بر اساس تعداد اعضای خانواده تغییر می نماید.

 هزینه های دولتی دانمارک

 7210DKK  معادل با 968  Euro به عنوان هزینه های دولتی این برنامه می باشد.

در صورت تمایل به اقدام از این گزینه می توانید به بخش ارزیابی رایگان سایت مراجعه نمایید.

با ما در تماس باشيد

021-88573629

                09902513453 

ساعات تماس: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 18
پنج شنبه ها: از ساعت 10 تا 16

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

       با عضویت در کانال تلگرام می توانید از آخرین اخبار روز مهاجرتی مطلع شوید.

        https://t.me/persiancanada

طراحی سایت : وب نگاران پارسه

هاستینگ : ناب سرور